GASTRONOMIE ET CUISINE VALENCIENNE
Thursday, 9 January 2020
Edit
Category: Livres,Cuisine et Vins,Cuisines du monde
GASTRONOMIE ET CUISINE VALENCIENNE Details
La cuina valenciana no viu només dels mil i un arrossos. Gresol de cultures i civilitzacions, la gastronomia valenciana sap treure partit de la increïble abundància i diversitat paisatgística: cuina litoral i cuina d?interior, cuina rural i cuina burgesa, cuina tradicional i cuina d?avantguarda, que coneixerem en un viatge a través de la història dels productes, el territori i quaranta receptes escollides.
Related
- Soirées Dégustation
- Le grand livre du vin
- Guide d'achat des vins 2012 pour les nuls
- Livre de cave (CD-Rom inclus)
- Tronches de vin 2: Le guide des vins qui ont d'la gueule
- MONSEIGNEUR LE VIN - LIVRE TROISIEME - LE VIN DE BOURGOGNE
- Une histoire mondiale du vin : De l'Antiquité à nos jours - Edition originale française - Traduction de Claude Dovaz - Index, Table des cartes
- L'ABCdaire du champagne
- Des Vins et des Hommes : Bergerac, édition bilingue français-anglais
- 12 Mois au potager
Reviews